Indonesien

Indonesien

Hetast just nu

Filter
  • Mi Goreng Indomie
    YITH Badge
    5 för 55:-
    Bästa
    val
  • Mi Goreng Peda Stark Indomie
    YITH Badge
    5 för 55:-
  • Ingefärakarameller, Gingerbon
    2 för 50:-
  • Räkchips Sa giang 200g
    On Sale
    Sale!
    %
    Off
    19
    Save 5 kr
    5kr
    19%
    5
    kr
    2 för 40:-
  • Mi Goreng Rendang Spicy Biff Indomie
    YITH Badge
    5 för 55:-
  • Sina Ginger Candy
    4 för 60:-
  • Special Chicken Nudelsoppa med kyckling Indomie
    5 för 55:-
  • Krabbkött i små bitar 170g
  • Krabbchips Krupuk (räkchips) 200g
  • Rostade Räksnacks Skruvar 60g
  • Cassavachips Lättsaltade Stor Påse
  • Tapiokamjöl 454 gram
  • Kopiko Cappuccino 150g
  • Sataysås Jordnötssås 227g
  • Cassavachips Chili 250g
    YITH Badge
  • Kaffekaramell med vaniljsmak
  • Kyckling & Lök Nudelsoppa Indomie
    5 för 55:-
  • Jordnötssås, Sataysås 226g
  • Kycklingcurry Indomie
    YITH Badge
    5 för 55:-
  • Kaffekarameller, Esprezzo!
  • Ingefärskarameller, Gingerbon (Honung & Citron)
    2 för 50:-
  • Sambal Oelek 200g
    On Sale
    Sale!
    %
    Off
    17
    Save 5 kr
    5kr
    17%
    5
    kr
  • Ingefärskarameller, Gingerbon (Mango)
    2 för 50:-
  • Ketjap Manis Söt Soja 500ml
  • Hot Sambal Badjak 375g
    YITH Badge
  • Kyckling Nudelsoppa Indomie
  • Kokossocker 400g
  • Mockagodis
  • Mi Goreng Snabbnudlar Mama
  • Sambal Nasi Goreng 360g
  • Nudelsoppa Räkor Indomie
  • Ingefärskarameller, Gingerbon (Peppermint)
    2 för 50:-
  • Ingefärskarameller, Gingerbon (Mjölkte Jahe Susu)
    2 för 50:-
  • Kyckling Nudelsoppa Indomie 5-pack
  • Sambal Oelek 720g
    YITH Badge
  • Sambal Manis 375g
  • Kopiko Snabbkaffe 275g
  • Sambal Brandal 375g
    YITH Badge
  • Sambal Terasi 375g
    YITH Badge
  • Sambal Manis 200g
  • Citron- och Grönt tekarameller
  • Nudelsoppa Räkor Indomie 5-pack

Här hittar du indonesiska favoriter som du kan köpa, till exempel Sambal och klassiska snabbnudlar Indomie. Utforska detta smakrika kök och laga favoriter som Nasi Goreng eller Rendangcurry!

Den indonesiska matkulturen är en levande karta vävd med århundraden av rik historia, kulturell mångfald och lockande smaker. Med influenser från olika regioner och etniciteter över ögruppen återspeglar indonesisk mat nationens mångfacetterade landskap och kulturella arv. Med anor från århundraden har indonesisk mat utvecklats genom handel, migration och kolonisering, där inhemska ingredienser har blandats med utländska kryddor och matlagningstekniker. Från Padangs kryddstarka smaker till javanesiska rätters aromatiska kryddor berättar varje tugga en historia om Indonesiens kulinariska resa genom tiden.

När den indonesiska kulturen spred sig över öarna och bortom, gjorde dess kök detsamma. Den indonesiska maten har fått global erkännande, med indonesiska restauranger och smaker som når långt utanför landets gränser. Oavsett om det är rendangs djupa smaker, nasi gorengs värmande smakprofil eller sotos ayams uppfriskande sting, har indonesisk mat förtrollat smaklökarna över hela världen. Med sitt mångsidiga utbud av rätter erbjuder indonesisk mat något för alla, från köttälskare till vegetarianer och från dem som söker eldig hetta till dem som längtar efter tröstande rikedom.

Klassiska indonesiska recept är genomsyrade av tradition och återspeglar landets rika kulinariska arv. Från den ikoniska rendangen, en långsamt kokt nötköttsstuvning som sprudlar av aromatiska kryddor, till den doftande nasi gorengen, en indonesisk variant av stekt ris, är varje rätt essensen av indonesisk matlagning. Andra älskade klassiker inkluderar satay, grillat kött på spett serverat med jordnötssås; gado-gado, en färgglad sallad med jordnötsdressing; mie goreng, kryddiga stekta nudlar med en blandning av grönsaker och proteiner; och sambal, en eldig chilipasta som ger en kick till vilken måltid som helst. Dessa tidlösa recept har stått tidens test, glädjande generationer med sina djärva smaker och tillfredsställande texturer.

I hjärtat av den indonesiska matlagningen ligger en blandning av vanliga ingredienser som utgör grunden för många rätter. Från aromatiska kryddor som gurkmeja, koriander och citrongräs till grundläggande ingredienser som ris, kokosmjölk och palmsocker är indonesisk matlagning en hyllning till levande smaker och färska produkter. Ingredienser som kaffirlimeblad, galangal och räkspasta ger djup och komplexitet åt rätterna, medan chilipeppar ger den signaturhet som indonesisk mat är känd för. Oavsett om man skapar en enkel sambal eller en komplex rijsttafelfest, sammanför dessa vanliga ingredienser indonesiska smaker till liv, vilket gör varje måltid till ett kulinariskt äventyr.

Sambal, Indonesiens quintessential chilipasta, är en mångsidig krydda som ger en eldig kick och djup av smak till otaliga rätter. Tillverkad av en kombination av chilipeppar, vitlök, schalottenlök och andra kryddor, kommer sambal i olika former, var och en med sin egen unika smak och nivå av hetta. Från den kryddiga sötman i sambal terasi till den rökiga hettan i sambal bajak, finns det en sambal för varje smak och tillfälle. Hemmakockar kan använda sambal för att krydda wokrätter, marinader, soppor och dippningar, eller helt enkelt servera den bredvid grillat kött, grönsaker eller risrätter för en extra smakexplosion. Med sina dynamiska smaker är sambal en skafferi-staple som tillför djup och spänning till vilken måltid som helst, vilket gör det till en älskad och oumbärlig ingrediens i den indonesiska matlagningen, men även en ingrediens som funkar till allt! Prova att göra dippsås med sambal eller använd den som bas nästa gång du lagar en rice stir fry!