Betygsatt 4.36 av 5 baserat på 11 kundrecensioner
(11 kundrecensioner)

Konnyaku 250g

39,99 kr
159,96 kr kg/l

I lager

-+
Konnyaku 250g

Konnyaku används vanligen i Japan och Korea. Konnyaku görs av konjakroten. Den är extremt kalorisnål och passar därmed för den som äter en kalorisnål diet. Det innehåller inget socker, fett eller protein men är däremot fiberrik. Eftersom den görs av en rot passar den även för vegetarianer och veganer. Den här typen av konnyaku är i bit. Den kokas för att få bort sin udda doft och kokas olika länge beroende på konsistensen du är ute efter. Lägger du i den i kallt vatten som kokas upp och kokar i 2-3 minuter blir det mer tuggmotstånd. Annars läggs den i kokande vatten och kokas i 2-3 minuter för en mjukare konsistens. Konnyaku används i exempelvis chikuzenni och Hijkisallad. Det kan även användas i miso dengaku eller i oden samt andra japanska grytor. 250g.

SKU J D6023 Categories , , , ,

Andra kollade på dessa

Mer information

Net weight 0,25 kg
Vikt 0,275 kg
Ursprung

Japan

Innehåll

Konjakknölrot. Ingredienser: vatten, konjakknölkallsmjöl (2%), sjögräspulver, konsistensmedel (E526). Konsumera enbart efter tillagning.

Näring

Per 100g: Energi: 31kj, 8kcal, Fett: <0.5g varav mättade: 0g, kolhydrater: <0.5g varav sockerarter: <0.5g, Proteiner <0.5g, salt <0.01g, Fibrer g

Brand

Shimonita

Kost

Glutenfri, Mjölkfri, Vegansk, Vegetarisk

Tillagning

Mer tuggmotstånd: koka upp i kallvatten, laga i 3 minuter när det börjat koka sedan skölj. För mjukare konsistens: tillsätt i kokande vatten och koka i 3 minuter.

Förvaring

Öppnat innehåll förvaras i vatten i kylskåpet i tättslutande förpackning.