Köpvillkor
Pris
Alla priser anges i Svenska kronor och inklusive moms. Drakfrukt.se reserverar sig för eventuella prisfel.
Leverans
Vi skickar beställningar normalt inom 24 timmar från lagd order Måndag till Fredag. Den totala leveranstiden är normalt 1-3 dagar*, beroende på när på dygnet beställningen lades och avståndet till leveransadressen, vissa orter (mycket få) tar det två dagar att nå.

*På grund av rådande världsläge så tar beställningar lagda på helgdagar en dag extra.

Vi skickar vanligtvis med DHL till ditt närmaste ombud och aviseras via SMS, försändelser under 400 gram kan skickas med Postnord.

Hitta ditt närmaste DHL-ombud här!
Outlösta paket
För försändelser som ej löses ut varpå paketet går i retur till oss debiteras en avgift på 299:- inkl. moms för att täcka våra omkostnader för transport och administration. Paket ligger hos ombud 14 dagar innan de returneras. Vanligaste anledningen till returer är att vi fått fel telefonnummer. Har ni inte hört något av DHL eller POSTNORD efter 5 arbetsdagar så kontakta oss så spårar vi försändelsen innan den går i retur.
Betalning
Tillsammans med Klarna och deras integrerade betalningslösning erbjuder vi säker och snabb betalning.
Lagerfel
Vi gör allt för att våra lagersaldon ska stämma till 100%. Vid eventuellt lagersaldo-fel/kort bäst före datum, så kommer vi kontakta er för att få fram en lösning som passar er.
Garanterat bra datum!
Vi garanterar bra bäst före datum. Är du missnöjd med datumet på en produkt så erbjuder vi fri retur om produkten har kortare hållbarhet än 3 månader. Kontakta info@drakfrukt.se så hjälper vi dig.
Ångerrätt av livsmedel
Vid beställning av livsmedel saknas tyvärr ångerrätt. Se utdrag ur Distans och hemförsäljningslagen:"Vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har du inte någon ångerrätt om du köper livsmedel eller andra varor för ett hushålls löpande förbrukning – det kan till exempel vara hushållspapper, tvättmedel eller eldningsolja – under förutsättning att varorna levereras hem till dig eller till din arbetsplats och näringsidkaren normalt kör ut varorna i ett distributionssystem."
Reklamation
Håller inte produkten du köpt inte måtten eller inte lever upp till dina förväntning, är något trasigt eller öppnat vid leverans, kontakta info@drakfrukt.se så tar kundtjänst hand om din reklamation.
Ångerrätten i övrigt
Öppet köp gäller endast på produkter som ej räknas som livsmedel. Öppet köp 14 dagar efter order mottagen. Produkten ska vara i oförändrad skick i originalförpackning med ev. tillbehör.

Ångerblanket i pdf från konsumentverket
Vid retur av andra produkter så gäller följande:
Returfrakt betalas av köparen. Vi kan tillhandahålla en returfrakt med DHL för 69:- om man har tillgång till egen skrivare. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelse! Vid retur mejla: victor@drakfrukt.se för att få en fraktsedel. Alternativt skicka försändelsen till: Drakfrukt Sverige AB, Sandsborgsvägen 48, 12233 Enskede.
Leveransförsening
Om avvikande leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller telefon. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar som uppstår pga. transportör. Vi levererar bara inom Sverige.
Tryckfel
Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella skriv- och tryckfel på denna hemsida. Drakfrukt.se förbehåller sig rätten att justera eventuella prisfel.
Innehållsförteckningar
Vi gör allt för att innehållsförteckningarna på hemsidan ska stämma. Avviker hemsidans information från produktens, så är det informationen på produkten som gäller. Vid minsta tvekan kontakta info@drakfrukt.se
Drakfrukt Sverige AB
Org:559226-3999 - Innehar F-skattsedel
Det var allt om
våra köpvillkor