Köpvillkor

Pris
Alla priser anges i Svenska kronor och inklusive moms. Drakfrukt.se reserverar sig för eventuella prisfel.

Leverans
Vi skickar beställningar normalt inom 24 timmar från lagd order Måndag till Fredag. Den totala leveranstiden är normalt 1-3 dagar*, beroende på när på dygnet beställningen lades och avståndet till leveransadressen, vissa orter (mycket få) tar det två dagar att nå.

Outlösta paket
Paket som ej kan levereras och går i retur till Drakfrukt pga. exempelvis felaktig adress eller telefonnummer, debiteras en avgift om 200:- inkl. moms för att täcka Drakfrukts kostnader för transport och administration.

Har ni inte hört något av transportör efter 5 arbetsdagar så är det på ert ansvar att kontakta oss så spårar vi försändelsen innan den går i retur.

Betalning
Tillsammans med Klarna och deras integrerade betalningslösning erbjuder vi säker och snabb betalning. Swish, kort & faktura.

Lagerfel
Vi gör allt för att våra lagersaldon ska stämma till 100%. Vid eventuellt lagersaldo-fel/kort bäst före datum, så kommer vi kontakta er för att få fram en lösning som passar er.

Garanterat bra datum!
Vi garanterar bra bäst före datum. Är du missnöjd med datumet på en produkt så erbjuder vi fri retur om produkten har kortare hållbarhet än 3 månader. Kontakta [email protected] så hjälper vi dig.

Ångerrätt av livsmedel
Vid beställning av livsmedel saknas tyvärr ångerrätt. Se utdrag ur Distans och hemförsäljningslagen:
Se utdrag ur Distans och hemförsäljningslagen -"När ångerrätten inte gäller."

Order recensioner
14 Dagar efter ditt köp så kommer du få ett e-mail med en förfrågning om att lämna en recension på dina produkter. Ditt namn kommer publiceras i anslutning till din recension. Att svara är frivilligt och önskar du att ej mottaga detta e-mail så lämna den informationen i "Anteckningar" i kassan.

Reklamation
Håller inte produkten du köpt inte måtten eller inte lever upp till dina förväntning, är något trasigt eller öppnat vid leverans, kontakta [email protected] eller ring 033-5500800 så tar kundtjänst hand om din reklamation omgående.

Ångerrätten i övrigt
Öppet köp gäller endast på produkter som ej räknas som livsmedel. Öppet köp 14 dagar efter order mottagen. Produkten ska vara i oförändrad skick i originalförpackning med ev. tillbehör.

Ångerblanket i pdf från konsumentverket

Vid retur av andra produkter så gäller följande
Returfrakt betalas av köparen. Vi kan tillhandahålla en returfrakt med DHL för 69:- som dras från det returnerade beloppet, detta förutsätter att man har tillgång till egen skrivare. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelse! Vid retur mejla: [email protected] för att få en fraktsedel. Alternativt skicka försändelsen till: Drakfrukt Sverige AB, Sandsborgsvägen 48, 12233 Enskede.

Leveransförsening
Om avvikande leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller telefon. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar som uppstår pga. transportör. Vi levererar bara inom Sverige.

Tryckfel
Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella skriv- och tryckfel på denna hemsida. Drakfrukt.se förbehåller sig rätten att justera eventuella prisfel.

Innehållsförteckningar
Vi gör allt för att innehållsförteckningarna på hemsidan ska stämma. Avviker hemsidans information från produktens, så är det informationen på produkten som gäller. Vid minsta tvekan eller om detta upptäcks kontakta [email protected]

Drakfrukt Sverige AB
Org:559226-3999 - Innehar F-skattsedel och är livsmedelsgodkända.

Det var allt om
våra köpvillkor