Hej! Victor heter jag och det är min butik du hittat till!

Victor Falk Renström Matilda Nohrstedt

På bilden finner du mig och min sambo Matilda. Jag älskar asiatisk mat och gör mig absolut bäst i profil…

Tillsammans har vi upptäckt många av de smaker och produkter som säljs här, hon delar nämligen min smak för dessa olika matkulturer, och dessutom har hon skrivit många av produkttexterna som finns att läsa.

Livsmedlen har vi hittat främst i Thailand, Vietnam och Kina, men också Japan, Korea och Indien har helt fantastiska matkulturer som vi också valt att ha i sortimentet.

Vi brinner för asiatiska livsmedel och vill precis som du att det ska vara enkelt och tydligt. Smak, Innehåll, näring, användningsområde, allergener, historia och ursprung är något som alla enkelt ska kunna ta del utav.

Saknar du något, en produkt, lite information eller bara har synpunkter eller feedback? Då är du välkommen att skriva till mig på victor@drakfrukt.se eller kontakta mig på Facebook.

Idén

Många med mig har nog länge letat efter en webbutik med ett bra utbud av lite mer exotiska varor. Ett slags basutbud av främst asiatiska livsmedel.

Många aktörer har känts oseriösa, höga fraktavgifter, dåliga produktbilder, otydlig eller ingen ordentlig information! Då jag tidigare skapat vietnamesisktkaffe.se av lite samma anledning landade bollen åter på oss att ta hand om våra egna problem. Så till oss, och alla er andra där ute, med liknande problem, fick vi helt enkelt öppna en egen butik!

Hoppas ni finner denna hemsidan enkel och trevlig.

Miljö

Kartongen

Vi skickar alltid välfyllda kartonger! Eftersom vi inte har logotyper på förpackningarna så kan vi ha kartonger i alla möjliga storlekar, vilket ofta leder till att din kartong med varor är helt fylld till bredden. Det är vi stolta över! Vi slipper skicka luft och kan använda minimalt med packmaterial!

Självaste kartongerna är antingen helt återanvända (sådana vi får varor i) eller gjorda av brunt oblekt returfiber i alla lager (dvs gjorda av returpapper). Kanske inte världens snyggaste kartonger, men det finns viktigare saker här i världen. Sortera Tejpen som mjukplast och kartongen som kartong. 🙂

Produkter och frakt

Vi har aldrig någonsin fått slänga livsmedel vars datum blivit dåligt. Istället för att transportera en lastbil med varor som kanske inte alltid går åt, så skickar vi exakt vad ni vill ha. I en webbutik är det nämligen mycket lättare att förutspå vad som kommer att sälja, och vad man behöver köpa in mer utav, och ibland får det faktiskt vara slut en liten stund.

Kort om Mig

Victor Falk Renström heter jag som driver verksamheten. Kommer från Årjäng i Värmland, men har bott i Stockholm sedan 2010, och har jobbat med handel hela mitt vuxna liv. Under min resa och dess uppbyggnad har jag fått otroligt mycket hjälp av vänner och bekanta. Tips och Idéer, design och produktbilder, framför allt av min syster Emelie Falk Renström, och som gjort samtliga av företagets illustrationer och grafik. Stort tack till henne!

Välkomna till Drakfrukt.se!

Vill ni kontakta mig med recept på mat ni gjort, frågor idéer eller vad som så får man skriva till victor@drakfrukt.se eller ringa 033-5500800. Feedback är mycket uppskattat och läses noga!

Stäng meny
logo
×

Varukorg