Risnudlar

Hetast just nu

Filter
  • Risnudlar, Laga Pad Thai & Phó 400g
  • Risnudlar 10 mm Breda 400g
    2 för 79:-
  • Risnudlar Breda 10mm 400g
  • Risnudlar 3mm till Pad Thai & Phó 400g
    Bästa
    val
  • Risnudlar 400g
  • Rice Flakes (Risplattor) 227g
  • Vietnamesiska Risnudlar 500g
  • Risnudlar till Stir-fry 5mm 400g
  • Glutenfri Ramen 90g
  • Glasnudlar Vermicelli Risnudlar 908g
    Ny

Här kan du köpa risnudlar för att laga dina favoriträtter hemma. Anpassningsbara och smakrika, de används omfattande i det thailändska och vietnamesiska köket. Dessa glutenfria nudlar är populära i nudelwokar såsom den thailändska klassikern pad thai, samt den vietnamesiska nudelsoppan Pho. Deras neutrala smak gör att de lätt suger upp smakerna i de rätter du lagar. Oftast läggs de i blöt innan de används, och kan exempelvis därefter kastas ner i wokpannan. Hitta ett recept till pad thai eller till pho och sedan njut av dessa fantastiska nudlar.

Risnudlar, en älskad stapelvara i det asiatiska köket, används överallt från länder som Thailand, Vietnam, Kina och Malaysia, där de var och en integreras på ett unikt sätt i sin kulinariska tradition. I Thailand utgör risnudlar grunden för ikoniska rätter som pad Thai, där de steks med en läcker kombination av tofu, räkor, ägg och en syrlig tamarindsås. Vietnam visar upp risnudlar i den berömda rätten pho, en mättande soppa med tunt skivat nötkött eller kyckling, färska örter och risnudlar simmande i en doftande buljong. Kina har risnudlar i rätter som beef chow fun, där breda risnudlar kombineras med mört nötkött, krispiga grönsaker och hjärtlig sojasås. Samtidigt skiner risnudlar i Malaysia i rätten char kway teow, en lockande stekt nudelrätt med platta risnudlar, saftiga räkor, kinesisk korv, ägg och böngroddar, allt harmoniserat med en söt och kryddig sojasås.

Risnudlar är mångsidiga och kan användas till en rad olika rätter och nudelwokar. Blötlägg innan användning och experimentera fritt tills du hittar ditt bästa recept!