Koreanska bönpastor

Hetast just nu

Filter
  • Gochujang Chilipasta 500g
    YITH Badge
    Bästa
    val
  • Gochujang Risberg 200g
    YITH Badge
  • Ssamjang Koreansk smaksättning (Sempio) 500g
    Bästa
    val
  • Doenjang Soybean Paste 500g
    Bästa
    val
  • Soybean Paste Doenjang (Sempio) 460g
  • Gochujang chilipasta Sempio 170g
    YITH Badge
    2 för 79:-
    Bästa
    val
  • Gochujang chilipasta Sempio 1kg
    YITH Badge
  • Gochujang CJW 200g
    YITH Badge
  • Ssamjang, smaksatt sojabönspasta (Bibigo) 500g
  • Gochujang Chilipasta CJW 500g
    YITH Badge
  • Mild Ssamjang Smaksatt Sojabönspasta 170g
  • Gochujang koreansk chilipasta 1kg
    YITH Badge
  • Koreansk Kryddad Sojabönspasta Ssamjang 500g
  • Koreansk Sojabönspasta Doenjang 1kg
  • Ssamjang Premium Koreansk Smaksatt Sojabönspasta 450g
  • Doenjang Premium Koreansk Sojabönspasta 450g
  • Gochujang i tub 3-pack
    YITH Badge
  • Mild Ssamjang Smaksatt Sojabönspasta 1kg

Fermenterade koreanska bönpastor är väsentliga i det koreanska köket och utgör många rätters fundament. Rika, djupa och fylliga smaker karaktäriserar dessa härligheter. Doenjang är fermenterad sojabönspasta och går att jämföra lite med misopasta (dock inget substitut!). Gochujang är en chilipasta som tillsätter en fin smak av sötma, hetta och fyllighet till rätter som tteokbokki och bulgogi. Och sist men inte minst finner vi ssamjang, ungefär en mix av de tidigare två. Ssamjang används främst som dippsås i koreansk BBQ men är en alldeles fantastisk dippsås till andra sammanhang, samt ett perfekt sätt att tillsätta lite umami till grytor och marinader. Upptäck din favorit!