Koreanska bönpastor
Hetast just nu
-
Gochujang Chilipasta 500g
- Lägg till
- Betygsatt 4.88 av 5
- 72,99 kr
-
Gochujang koreansk chilipasta (bibigo) 500g
- Lägg till
- Betygsatt 4.88 av 5
- 74,99 kr
-
Gochujang Risberg 200g
- Lägg till
- Betygsatt 4.92 av 5
- 53,99 kr
-
Ssamjang Koreansk smaksättning (Sempio) 500g
- Lägg till
- Betygsatt 4.72 av 5
- 54,99 kr
-
Gochujang Chilipasta CJW 500g
- Lägg till
- Betygsatt 4.86 av 5
- 69,99 kr
-
Ssamjang, smaksatt sojabönspasta (Bibigo) 500g
- Lägg till
- Betygsatt 4.58 av 5
- 54,99 kr
-
Doenjang Soybean Paste 500g
- Lägg till
- Betygsatt 4.79 av 5
- 56,99 kr
-
Soybean Paste Doenjang (Sempio) 460g
- Lägg till
- Betygsatt 4.67 av 5
- 54,99 kr
-
Mild Ssamjang Smaksatt Sojabönspasta 170g
- Lägg till
- Betygsatt 4.62 av 5
- 32,99 kr
-
Gochujang chilipasta Sempio 1kg
- Lägg till
- Betygsatt 5.00 av 5
- 129,99 kr
-
Gochujang chilipasta Sempio 170g
- Lägg till
- Betygsatt 4.40 av 5
- 46,99 kr
-
Gochujang i tub 3-pack
- Lägg till
- Betygsatt 5.00 av 5
- 99,99 kr
-
Doenjang koreansk sojabönspasta Sempio 950g
- Lägg till
- Betygsatt 5.00 av 5
- 87,99 kr
-
Gochujang chili bönpasta PakuPaku 500g
- Lägg till
- Betygsatt 0 av 5
- 64,99 kr
-
- Slut i lager
Gochujang CJW 200g
- Läs mer
- Betygsatt 4.71 av 5
- 51,99 kr
-
-
- Slut i lager
Koreansk Kryddad Sojabönspasta Ssamjang 500g
- Läs mer
- Betygsatt 0 av 5
- 55,99 kr
-
-
- Slut i lager
Miso & Gochujang med Vitlök Momoya 105g
- Läs mer
- Betygsatt 0 av 5
- 74,99 kr
-
-
- Slut i lager
Mild Ssamjang Smaksatt Sojabönspasta 1kg
- Läs mer
- Betygsatt 0 av 5
- 89,99 kr
-
Fermenterade koreanska bönpastor är väsentliga i det koreanska köket och utgör många rätters fundament. Rika, djupa och fylliga smaker karaktäriserar dessa härligheter. Doenjang är fermenterad sojabönspasta och går att jämföra lite med misopasta (dock inget substitut!). Gochujang är en chilipasta som tillsätter en fin smak av sötma, hetta och fyllighet till rätter som tteokbokki och bulgogi. Och sist men inte minst finner vi ssamjang, ungefär en mix av de tidigare två. Ssamjang används främst som dippsås i koreansk BBQ men är en alldeles fantastisk dippsås till andra sammanhang, samt ett perfekt sätt att tillsätta lite umami till grytor och marinader. Upptäck din favorit!
Fermenterade koreanska bönpastor är väsentliga i det koreanska köket och utgör många rätters fundament. Rika, djupa och fylliga smaker karaktäriserar dessa härligheter. Doenjang är fermenterad sojabönspasta och går att jämföra lite med misopasta (dock inget substitut!). Gochujang är en chilipasta som tillsätter en fin smak av sötma, hetta och fyllighet till rätter som tteokbokki och bulgogi. Och sist men inte minst finner vi ssamjang, ungefär en mix av de tidigare två. Ssamjang används främst som dippsås i koreansk BBQ men är en alldeles fantastisk dippsås till andra sammanhang, samt ett perfekt sätt att tillsätta lite umami till grytor och marinader. Upptäck din favorit!