Vill du bli företagskund?

Drakfrukt
Vi är Sveriges mest snabbväxande butik för asiatiska livsmedel. Nu erbjuder vi även vårt sortiment till restauranger och butiker som vill komplettera och bredda sitt sortiment inom asiatiskt.

Brett sortiment
Vi har Ramenskålarna och de nudlar som ska ner i dem (ramen, udon, soba!), samt smaksättarna till buljongen. Vårt sortiment växer med varje vecka och om det fattas något kontakta er försäljare, vi hittar det ni söker.

Snabba leveranser
Vi skickar primärt med DHL företagspaket, en tjänst med enorm räckvidd och snabbhet. Leveranserna når er dagen efter beställning allt som oftast.

Kvantitet
Ni är liksom privatkunder inte bundna att köpa kartongvis. Artiklar som det inte går så mycket av, ska ni heller inte behöva köpa så mycket av!

Behöver ni större förpackningar, eller att vi skaffar ett ordentligt säkerhetslager för era viktiga produkter, eller vill köpa större kvantiteter så prata med er säljare så ordnar vi det!

Enkla betalningar
Vi använder oss av Briqpay, en Stockholmsbaserad betallösning som erbjuder användarbaserade betallösningar, både kortbetalning och faktura erbjuds till de flesta.

Kontakta oss!
Mejla [email protected] så återkommer vi så snart vi bara kan! (oftast samma dag)

Vid frågor,
kontakta oss!