Sydkorea
Hetast just nu
-
Tamari Sojasås (Glutenfri) 150ml
- Lägg till
- Betygsatt 5.00 av 5
- 49,99 kr
-
Inlagd Ingefära Premium 180g
- Lägg till
- Betygsatt 4.50 av 5
- 34,99 kr
-
Rostade Svarta Sesamfrön 55g
- Lägg till
- Betygsatt 3.00 av 5
- 39,99 kr
-
Vit Japansk Sesampasta (Nerigoma Shiro)
- Lägg till
- Betygsatt 4.50 av 5
- 79,99 kr
-
Kombu (Sjögräs för buljong) 30g
- Lägg till
- Betygsatt 4.29 av 5
- 69,99 kr
-
Tonkotsu Snabbramen
- Lägg till
- Betygsatt 4.39 av 5
- 47,99 kr
-
Tokyo Soy Sauce Ramen
- Lägg till
- Betygsatt 4.11 av 5
- 47,99 kr
-
Udon Noodles 500g
- Lägg till
- Betygsatt 4.52 av 5
- 72,99 kr
-
Kirimochi (Rice cake) 400g
- Lägg till
- Betygsatt 3.60 av 5
- 99,99 kr
-
Kombu Dashi 40g
- Lägg till
- Betygsatt 4.86 av 5
- 64,99 kr
-
Hon Tsuyu (Soja med Dashi) 300ml
- Lägg till
- Betygsatt 4.33 av 5
- 79,99 kr
-
- Slut i lager
Toppogi Koreanska Rice Cakes 150g
- Läs mer
- Betygsatt 4.65 av 5
- 39,99 kr
-
-
- Slut i lager
Hakata Ramen 2 Portioner
- Läs mer
- Betygsatt 4.77 av 5
- 63,99 kr
-
-
- Slut i lager
Nagahama Yatai Ramen 2 Portioner
- Läs mer
- Betygsatt 4.73 av 5
- 63,99 kr
-
-
- Slut i lager
Katakuriko (Japansk potatisstärkelse) 150g
- Läs mer
- Betygsatt 5.00 av 5
- 39,99 kr
-
-
- Slut i lager
Umeboshi (Inlagda plommon) 140g
- Läs mer
- Betygsatt 4.80 av 5
- 119,99 kr
-
-
- Slut i lager
Rostade Sesamfrön 60g
- Läs mer
- Betygsatt 5.00 av 5
- 36,99 kr
-
-
- Slut i lager
Kome Koji (Riskoji) 300g
- Läs mer
- Betygsatt 4.50 av 5
- 96,99 kr
-
Koreanska köket (koreanska: 한국요리 hangukyori) har växt fram under många århundraden av sociala och politiska förändringar. Dess rötter kan man spåra ur legender om forntiden. Det koreanska köket har utvecklats ur det forna jordbrukets och de nomadiska traditionerna i södra Manchuriet och norra koreanska halvön till ett komplext samspel mellan natur och kulturella trender. Måltider som äts av såväl den kungliga familjen som vanliga koreanska medborgare har reglerats av kultur och etikettregler som är unika för Sydkorea.
Det koreanska köket består oftast av ris, nudlar, tofu, grönsaker och kött. Traditionella koreanska måltider innehar oftast många sidorätter (banchan) och ångkokat ris. Kimchi, en kryddstark grönsaksrätt som är Koreas nationalrätt[1] serveras vanligtvis till varje måltid. Koreansk mat innehåller oftast ris, buljongsoppa, doenjang (en jäst sojabönspasta), sojasås, salt, vitlök, ingefära och gochujang (chilipasta).Dessutom har koreansk BBQ gjort sig känt världen runt, där man oftast i koreanska restauranger tillagar maten själv. Bulgogi är en av de mest populära marinaderna och dippsåserna som förknippas med koreansk barbeque. En annan känd rätt som blivit känd utanför Sydkorea är street fooden tteokbokki, en härlig och värmande rätt baserad på rice cakes som dränks i en kryddstark och söt gochujangsås.
Här hittar du alla väsentliga basvaror och snabbrätter så att du kan dels hitta en ny favorit och dels laga de rätterna du redan älskar.
Koreanska köket (koreanska: 한국요리 hangukyori) har växt fram under många århundraden av sociala och politiska förändringar. Dess rötter kan man spåra ur legender om forntiden. Det koreanska köket har utvecklats ur det forna jordbrukets och de nomadiska traditionerna i södra Manchuriet och norra koreanska halvön till ett komplext samspel mellan natur och kulturella trender. Måltider som äts av såväl den kungliga familjen som vanliga koreanska medborgare har reglerats av kultur och etikettregler som är unika för Sydkorea.
Det koreanska köket består oftast av ris, nudlar, tofu, grönsaker och kött. Traditionella koreanska måltider innehar oftast många sidorätter (banchan) och ångkokat ris. Kimchi, en kryddstark grönsaksrätt som är Koreas nationalrätt[1] serveras vanligtvis till varje måltid. Koreansk mat innehåller oftast ris, buljongsoppa, doenjang (en jäst sojabönspasta), sojasås, salt, vitlök, ingefära och gochujang (chilipasta).Dessutom har koreansk BBQ gjort sig känt världen runt, där man oftast i koreanska restauranger tillagar maten själv. Bulgogi är en av de mest populära marinaderna och dippsåserna som förknippas med koreansk barbeque. En annan känd rätt som blivit känd utanför Sydkorea är street fooden tteokbokki, en härlig och värmande rätt baserad på rice cakes som dränks i en kryddstark och söt gochujangsås.
Här hittar du alla väsentliga basvaror och snabbrätter så att du kan dels hitta en ny favorit och dels laga de rätterna du redan älskar.