Japan

Japan

Hetast just nu

Filter
  • Kombu Tsuyu, Vegansk Soppbas 500ml
  • Ätpinnar i rostfritt stål (Karakusa)
  • Torkad Daikon 60g
  • Torkad Burdock (Kardborre) 20g
  • Yukari, Furikake med Shiso 26g
  • Hata Ramune Vattenmelon & Salt
  • Matcha Japanskt Grönt Te 30g
  • Sencha Japanskt Grönt Te 100g
  • Ingefärapasta 40g
  • Misosås 1L
  • Japansk Sesamdressing, Kewpie 380ml
  • Kurume Tonkotsu Ramen (En portion)
  • Tonkotsu Ramen Kyushu 2 portioner
  • Traditionell Japansk Sojasås, Yamasa 1 liter
    Bästa
    val
    2 för 199:-
  • Tamari Sojasås (Glutenfri) 150ml
  • Hikari Smakrik Vit Miso till Misosoppa 300g
    Bästa
    val
  • Rundkornigt Brunt Ris 1kg
  • Oishi Grönt Te (Svart Te & Citron)
    2 för 55:-
  • Oishi Grönt Te (Kyoho Grape)
    2 för 55:-
  • Ångkokare Bambu utan lock 20cm
  • Sushimatta Ljus Bambu
  • Want Want Riskex, Sjögräs
  • Hata Ramune Sparkling Yoghurt
  • Hata Ramune (Cola)
  • Tokyo Bread Okinawa Black Sugar
  • Hata Ramune Yuzu
  • Ramune Original
  • Hata Ramune Ananas
  • Hata Ramune Melon
  • Kewpie Japansk Majonnäs 500g
    Bästa
    val
  • Sesamolja mörkrostad 125ml
  • Röd Misopasta 500g (Brasilien)
  • Vit Misopasta Shiro 500g (Brasilien)
  • Panko ströbröd 200g
  • Sushiris, Itamae 750g
  • Udon Breda 250g
  • Soba Nudlar Risberg 250g

Hitta ingredienser till japanska maträtter. Det japanska köket är främst känt för sushi, sina friterade rätter såsom tempura, samt flera olika ris– och grillrätter som yakiniku, yakitori, onigiri och kabayaki. Även misosoppan är en förekommande rätt som serveras tillsammans med många måltider i Japan och gjort sig känd i väst tack vare att den erbjuds som förrätt i många sushihak. Dessutom serveras många japanska måltider med flera sidorätter som består av picklade grönsaker, fisk– och skaldjur samt grönsaker tillagade i buljong.

Vid sidan av ris, är även flera sorters nudlar förekommande i Japan. En av de mest kända är nudelsoppan ramen, som serveras i en smakrik buljong och toppas med goda ingredienser och garneringar. Soba, somen och udon är andra nudlar som tillagas på olika sätt. Regionala och säsongsbundna variationer utgör det japanska köket och skapar ett brett spektrum av smaker och rätter i Japan.

Här hittar du allt från basvaror för att kunna laga japanska favoriter från grunden, eller snabblagade versioner av alla klassiker som bjuder på autentisk smak såsom misosoppa, yakisoba, okonomiyaki, japansk curry, samt ramen och udon. Du hittar även ett stort sortiment av unika snacks från Japan, allt från chips till godis och de populära kexpinnarna Pocky. Hitta din nya favorit eller laga den där rätten du inte kan glömma bort från din förra vistelse i Japan.