south-korea

Sydkorea

Hetast just nu

22,99 kr
39,99 kr
24,99 kr
50,00 kr
84,99 kr
18,99 kr
18,99 kr
69,99 kr
 
 
Filter
Sortera efter mest sålda
  • Samyang Carbo
    YITH Badge
    5 för 99:-
  • Shin Ramyun, stor portion
    YITH Badge
    5 för 80:-
  • Nudlar med Kimchi
    YITH Badge
    5 för 80:-
  • Buldak Hot Chicken Ramen, Samyang
    YITH Badge
    5 för 99:-
  • Samyang Hot Chicken Ramen 2x Spicy
    YITH Badge
    5 för 99:-
  • Samyang Spicy Cheese
    YITH Badge
    5 för 99:-
  • Veganska Nudlar Soon Veggie
    5 för 80:-
  • Chapaghetti, Koreansk fusion
    5 för 90:-
  • Shin Black Nongshim
    YITH Badge
    5 för 100:-
  • Shin Cup Ramyun snabbnudlar, Nongshim
    YITH Badge
    12 för 249:-
  • Samyang Quattro Cheese (Först i Europa)
    YITH Badge
    5 för 150:-
  • Ansungtangmyun, biffbuljong
    5 för 90:-
  • Samyang Rosé (Först i Europa)
    YITH Badge
    5 för 150:-
  • Neoguri, havets heta läckerheter
    YITH Badge
    5 för 90:-
  • Rice Cake Sticks Topokki 600g
    Bästa
    val
    2 för 139:-
  • Neoguri, havets läckerheter mild
    5 för 90:-
  • Hot Chicken Ramen Stew, Samyang
    YITH Badge
  • Samyang Cream Carbonara (Först i Sverige)
    YITH Badge
    5 för 150:-
  • Soon Veggie Veganska nudlar på kopp
    12 för 249:-
  • Shin Gold Ramyun Spicy Chicken (Först i Sverige)
    YITH Badge
    5 för 90:-
  • Shin Ramyun Stir-Fry Nongshim (Först i Sverige)
    YITH Badge
    5 för 80:-
  • Potatisnudlar
    5 för 90:-
  • Samyang Hot Chicken Habanero Lime
    YITH Badge
    5 för 129:-
  • Kimchi, 410 gram
    Bästa
    val
  • Buldak Sauce Samyang 200g
    YITH Badge
  • Gochujang Chilipasta 500g
    YITH Badge
    Bästa
    val
  • Samyang Buldak Kimchi
    YITH Badge
  • Tteokbokki Hot Chicken Samyang
    YITH Badge
  • Samyang Extreme Buldak Sauce 200g
    On Sale
    Sale!
    %
    Off
    41
    Save 35 kr
    35kr
    41%
    35
    kr
    YITH Badge
  • Seafood Ramyun
    YITH Badge
    5 för 90:-
  • Färska Udon, Koreanska 200g
  • Gochugaru 50g
    YITH Badge
  • Big Bowl Shin Ramen
    YITH Badge
  • Risvinäger 250ml
    2 för 69:-
  • Risvinäger 600ml
    2 för 119:-
  • Toppogi Koreanska Rice Cakes 150g
  • Hot Chicken Big Bowl Samyang
    YITH Badge
    Mix 2 för 79:-
  • Sötpotatisnudlar, dangmyeon 500g
  • Udon, breda vetenudlar 453 gram
  • Tonkotsu Snabbramen
    4 för 169:-
  • Bibim Ramen
    YITH Badge
  • Nudelskål Udon Tempurasmak
  • Ricecake Cup (Sweet & Spicy) Yopokki
    YITH Badge
  • Katsuobushi (Rökt bonitofisk) 40g
    2 för 199:-
  • Instant Rice Cakes med Färdig sås Tteokbokki Yopokki 140g
    YITH Badge
    2 för 99:-
  • Jin Ramen (Stark) 120g
    YITH Badge

Koreanska köket (koreanska: 한국요리 hangukyori) har växt fram under många århundraden påverkat av sociala och politiska förändringar, och kan spåras ur legender om forntiden. Det koreanska köket har utvecklats ur det forna jordbruket, de nomadiska traditionerna i södra Manchuriet och norra koreanska halvön till ett komplext samspel mellan natur och kulturella trender. Måltider som äts av såväl den kungliga familjen som vanliga koreanska medborgare har reglerats av kultur och etikettregler som är unika för Sydkorea.

Det koreanska köket består oftast av ris, nudlar, tofu, grönsaker och kött. Traditionella koreanska måltider innehar oftast många sidorätter (banchan) och ångkokat ris. Kimchi, en kryddstark grönsaksrätt som är Koreas nationalrätt[1] serveras vanligtvis till varje måltid. Koreansk mat innehåller oftast ris, buljongsoppa, doenjang (en jäst sojabönspasta), sojasås, salt, vitlök, ingefära och gochujang (chilipasta). Dessutom har koreansk BBQ gjort sig känt världen runt, där man oftast i koreanska restauranger tillagar maten själv. Bulgogi är en av de mest populära marinaderna och dippsåserna som förknippas med koreansk barbeque. En annan rätt som blivit känd utanför Sydkorea är street fooden tteokbokki, en härligt värmande rätt baserad på rice cakes som dränks i en kryddstark och söt gochujangsås.

Här hittar du alla väsentliga basvaror och snabbrätter så att du dels kan hitta nya favoriter och dels laga de rätterna du redan älskar.

Koreanska köket (koreanska: 한국요리 hangukyori) har växt fram under många århundraden påverkat av sociala och politiska förändringar, och kan spåras ur legender om forntiden. Det koreanska köket har utvecklats ur det forna jordbruket, de nomadiska traditionerna i södra Manchuriet och norra koreanska halvön till ett komplext samspel mellan natur och kulturella trender. Måltider som äts av såväl den kungliga familjen som vanliga koreanska medborgare har reglerats av kultur och etikettregler som är unika för Sydkorea.

Det koreanska köket består oftast av ris, nudlar, tofu, grönsaker och kött. Traditionella koreanska måltider innehar oftast många sidorätter (banchan) och ångkokat ris. Kimchi, en kryddstark grönsaksrätt som är Koreas nationalrätt[1] serveras vanligtvis till varje måltid. Koreansk mat innehåller oftast ris, buljongsoppa, doenjang (en jäst sojabönspasta), sojasås, salt, vitlök, ingefära och gochujang (chilipasta). Dessutom har koreansk BBQ gjort sig känt världen runt, där man oftast i koreanska restauranger tillagar maten själv. Bulgogi är en av de mest populära marinaderna och dippsåserna som förknippas med koreansk barbeque. En annan rätt som blivit känd utanför Sydkorea är street fooden tteokbokki, en härligt värmande rätt baserad på rice cakes som dränks i en kryddstark och söt gochujangsås.

Här hittar du alla väsentliga basvaror och snabbrätter så att du dels kan hitta nya favoriter och dels laga de rätterna du redan älskar.